Aigües Blanques

Aigües Blanques, Eivissa - Aguas Blancas, Ibiza

Aigües Blanques, Eivissa - Aguas Blancas, Ibiza

Això és el que aconsegueix una exposició prolongada amb una nit de Lluna plena: una imatge que en un principi sembla de dia, però que després hom se n’adona que la llum té quelcom d’estrany, amb les roques ben negres, i el mar tant pla i sedós, fins que es descobreixen les traces d’estels a l’angle superior dret i te n’adones que realment la fotografia és nocturna.

Eso es lo que consigue una exposición prolongada con una noche de Luna llena: una imagen que en un principio parece de día, pero que después uno se da cuenta que la luz tiene algo de extraño, con las rocas bien negras, y el mar tan plano y sedoso, hasta que se descubren las trazas de estrellas en el ángulo superior derecho y te das cuenta que realmente la fotografía es nocturna.

3 Responses to “Aigües Blanques”

  1. Esteve López i Barrot Says:

    Felicitats Esteve. Per a mi aquesta fotografia és realment excepcional. Tot és d’una tonalitat sedosa sensacional. El difuminat del contacte entre l’aigua i la sorra és deliciós. Ah! Indispensable trobar les traces dels estels.

  2. Pudindt Says:

    E quando nos leaomrmbs das loas ao ‘tigre celta’…(ate9 nos manuais de ensino da economia tinham um destaque; conhee7o um de onde desapareceu o ‘caso de sucesso irlandeas’ como que por milagre…)

  3. preço logotipos Says:

    impressive place you have here. Just find you using yahoo! thanks all you empaty into this job online.

Leave a Reply