Paisatges en blanc i negre

Fa dies que no posava banda sonora, avui incloc “Al Palau del Rei de la Muntanya”, de la suite Peer Gynt de Grieg. Realment aquest palau es podria assemblar a la foto.
Hacía días que no ponía banda sonora, hoy incluyo “En el Palacio del Rey de la Montaña”, de la suite Peer Gynt de Grieg. Realmente este palacio podría parecerse a la foto.


Cadí a la primavera - Cadí en primavera

Cadí a la primavera - Cadí en primavera

Seguint com a tema amb el Cadí, cada cop més m’agraden els paisatges de muntanya en blanc i negre. De fet, cada cop més m’agrada el blanc i negre en general i realment haig de fer algun esforç per a conservar el color en algunes fotografies. Però amb el ventall de creativitat que t’ofereix l’anomenat “blanc i negre digital”, podent corregir selectivament els diferents canals, costa no rendir-s’hi, i més si ofereix resultats satisfactoris i plens de textures i volums com aquesta fotografia, que espero que us agradi.

Siguiendo como tema con el Cadí, cada vez más me gustan los paisajes de montaña en blanco y negro. De hecho, cada vez más me gusta el blanco y negro en general y realmente tengo que hacer algun esfuerzo para conservar el color en algunas fotografías. Pero con el abanico de creatividad que te ofrece el llamado “blanco y negro digital”, pudiendo corregir selectivamente los diferentes canales, cuesta no rendirse a él, y más si ofrece resultados satisfactorios y llenos de texturas y volúmenes como esta fotografía, que espero que os guste.

One Response to “Paisatges en blanc i negre”

  1. Alma Says:

    Ir de aquí para allá.

Leave a Reply