La lluita dels salmons.

Torna a ser diumenge, un dia per relaxar-nos. Aquí tenim un  altre fantàstic vídeo de la BBC, en alta definició 720p, que mostra amb una gran qualitat i en càmera superlenta la lluita dels salmons per escapar dels óssos grizzly i continuar riu amunt.  Per a disfrutar-lo al màxim, cliqueu sobre el vídeo,  s’obrirà la pàgina del Youtube. Allà cliqueu sobre l’icona HD que surt a la barra de sota, i e reproduïrà en alta definició. Feliç diumenge!

Vuelve a ser domingo, un día para relajarnos. Aquí tenemos un fantástico vídeo de la BBC, en alta definción 720p, que muestra con una gran calidad y en cámara superlenta la lucha de los salmones para escapar de los osos grizzly y continuar río arriba. Para disfrutarlo al máximo, clickad sobre el vídeo, se abrirá la página del Youtube. Allí clickad sobre el icono HD que sale en la barra de debajo, y se reproducirá el vídeo en alta definición. Feliz domingo!

One Response to “La lluita dels salmons.”

  1. Danika Says:

    What’s up to every body, it’s my first go to see of this blog; this weblog contains amazing and truly good stuff in favor of visitors.|

Leave a Reply